LEES MEER OVER

Tandarts tarieven 2022

Sinds 1 januari 2018 heeft de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) de tarieven vastgesteld. Tandarts Rotterdam heeft altijd eerlijke tarieven gehanteerd en daarom zullen de tarieven die door NZa zijn vastgesteld niet veel afwijken. Houdt er rekening mee dat de tarieven die door de NZa zijn vastgesteld ieder jaar kunnen wijzigen. Vastgestelde tarieven heeft voor u het voordeel dat het niet meer uitmaakt of u naar een dure of een goedkope tandartspraktijk gaat, want de tarieven zijn overal hetzelfde. Nu hoeft u zich niet meer bezig te houden met het vergelijken van tarieven, maar juist de kwaliteit van de zorg.

Plan een intakegesprek

Hier kunt u de tandarts tarieven downloaden die zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) voor 2022.

Kostenbegroting

Tijdens de intakegesprek met de tandarts wordt de kostenbegroting voor uw gebit opgesteld. Voor behandelingen tot € 250,- ontvangt u van ons automatisch een rekening. Constateert de tandarts dat er meer behandelingen nodig zijn waarbij de kosten hoger zijn dan € 250,-, dan krijgt u voorafgaand aan de behandeling van ons een kostenbegroting. Op deze manier kunt u zelf beslissen of u de behandeling wilt laten uitvoeren.


Vergoeding zorgverzekeraars

Het is belangrijk dat u zelf contact opneemt met uw zorgverzekeraar om te vragen tot welk bedrag u vergoed krijgt en op welk bedrag u nog recht heeft. Wij kunnen wel een inzicht geven in wat uw zorgverzekeraar vergoed en wat u zelf dient te betalen met u verzekeringspakket. Wij hebben helaas geen inzicht in het bedrag waar u nog recht op heeft, en daarom is het belangrijk dat u zelf contact opneemt met uw zorgverzekeraar.

Ook is het zo dat uw zorgverzekeraar ieder jaar zijn algemene voorwaarden wijzigt. Dit houdt in dat bepaalde tandheelkundige behandelingen dit jaar wel vergoed worden en volgend jaar niet meer. Daarom is het ook van belang dat u ieder jaar goed kijkt naar uw verzekeringsvoorwaarden, zodat u precies weet welke behandelingen wel of niet vergoed worden.

Waarom kiezen voor Tandarts Rotterdam Uw glimlach is onze zorg! Bij Tandarts Rotterdam werken we met passie voor ons vak. Een mooi en gezond gebit zonder angst, daar streven we elke dag naar.


ALLES ONDER 1 DAK

Wij hebben alle tandheelkundige specialisten in huis, hierdoor hoeft u niet te worden doorverwezen.


WEEKEND GEOPEND

Bij ons kunt u ook een afspraak inplannen op een Zaterdag.


PATIËNT STAAT CENTRAAL

Er wordt uitgebreid aandacht aan u besteed en wij luisteren naar uw wensen.


ZORGELOOS OVERSTAPPEN

Wilt u overstappen naar Tandarts Rotterdam dan regelen wij de gehele overstap voor uw.


ANGST PATIËNT?

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van Angst patiënten.


AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS

Bij ons heeft u geen doorverwijzing nodig! en wij kunnen bij alle zorgverzekeraars declareren.

Copyright © 2022 | Powered by ESEO

^