Lees meer over

Tandarts Rotterdam Centrum

We verwelkomen u graag bij Tandarts Rotterdam Centrum. Bij ons is aandacht voor onze patiënten een pre en wij begrijpen hoe belangrijk uw gebit is voor u. Ook als u een angst patiënt bent hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij hebben gespecialiseerde angsttandartsen die er alles aan doen om uw bezoek zo fijn mogelijk te maken. Niet alleen dat wij werken binnen ons praktijk ook met de modernste technieken en nieuwste technologieën.

Plan een intakegesprek

Kies de beste tandarts in Rotterdam Centrum


Als tandarts in Rotterdam Centrum zijn wij uw eerste deskundige aanspreekpunt. In onze tandartspraktijk staat u als patiënt centraal. Ongeacht of u bij ons komt voor een controle, profylaxe, een kunstgebit of een orthodontische behandeling.

Onze gespecialiseerde tandartsen in Rotterdam Centrum nemen de tijd voor een uitgebreid onderzoek en adviseren u uitgebreid over uw behandelmogelijkheden. Dankzij onze geweldige locatie in Rotterdam vindt u zeker een praktijk bij u in de buurt.


Direct inschrijven

familie bij tandarts

U kunt bij ons makkelijk online een afspraak maken. Ons team ontvangt u vriendelijk ter plaatse en heeft een open oor voor uw vragen en zorgen. Wij verzekeren u dat in onze tandartspraktijk in Rotterdam Centrum ervaren tandartsen uit verschillende disciplines nauw met elkaar samenwerken, zodat wij u als patiënt alle tandheelkundige behandelingen uitstekend kunnen aanbieden

broer en zus met beugel

Complete mondzorg voor het hele gezin


Uw staat centraal

U wordt binnen 1 dage geholpen

Persoonlijke aanpak en op maat gemaakte behandelplannen

Onze praktijken voldoen aan de hoogste kwaliteit en steriliteit eisen

Wij bieden alle tandheelkundige specialisaties aan

Angsttandarts voor angstige patiënten met 25 jaar+ ervaring

Kindertandartsen met jaren lang ervaring

Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk

Door de overheid vastgestelde tarieven

Kindertandheelkunde Rotterdam Centrum


Zodra de eerste melktanden doorbreken, moet het eerste bezoek aan de tandarts plaatsvinden. Dit gebeurt meestal als uw kind ongeveer zes maanden oud is. Wij zullen u ook voorlichting geven hoe u uw kind en uzelf kunt voorbereiden op de eerste afspraak in onze tandartspraktijk.

Wij moedigen u aan om u voor te bereiden op de eerste tandartsafspraak van uw kind door er een spelletje van te maken. Laat bijvoorbeeld uw kind in uw mond kijken en de tanden tellen. Ook plaatjesboeken over dit onderwerp zijn geschikt om de stemming erin te brengen.

In onze tandartspraktijk vindt u tal van dergelijke boeken om te bekijken. Vertel uw kind hoe het bezoek zal verlopen, ook als uw kind niet alles begrijpt. Het is belangrijk om uitspraken als “Het doet geen pijn” te vermijden, want dan merkt het kind meteen dat het wel pijn kan doen. Een positieve voorbereiding maakt het eerste tandartsbezoek dus tot een speelse ervaring voor uw kind.


Aanmelden
kinder tandarts jaarlijkse controle

spoed tandarts rotterdam image

Spoed tandarts in Rotterdam Centrum


Als u zich afvraagt of er sprake is van een spoed situatie, dan kunt u dit bespreken met uw eigen tandarts. Als uw eigen tandarts niet bereikbaar is of u heeft geen tandarts, dan kunt u contact opnemen met Tandarts Rotterdam Centrum. Ook kunt u op onze spoed pagina meer informatie hierover inwinnen.

Als u belt naar de spoed tandarts moet u rekening houden met een aantal zaken. U moet uw BSN-nummer altijd bij de hand hebben zodat de spoed tandarts een afspraak voor u kan inplannen, een geldig legitimatiebewijs meenemen en u dient uw spoedbehandeling direct te betalen.


Spoed Tandarts

Beste tandarts in Rotterdam Centrum

Door 498 patiënten beoordeeld met een 9,2

De behandelingen Van Tandarts Rotterdam


klein meisje bij angsttandarts rotterdam

Angsttandarts

Onze gespecialiseerde angsttandartsen kunnen u helpen uw angst voor de tandarts te overwinnen.


invisalign onzichtbare beugel doorzichtig

Invisalign

Wilt u rechte tanden dan is de Invisalign ook wel de onzichtbare beugel de ideale oplossing als u geen blokbeugel wil.


Mondhygienist tandarts rotterdam

Mondhygiënist

Onze mondhygiënisten zorgen voor een schoon en gereinigd gebit, om tandproblemen bij u in de mond te voorkomen.


implantaat stukken tandarts rotterdam

Implantaat

Mist u een tand of een kies dan is een implantaat de ideale oplossing. Implantaten worden ook gebruikt voor het vastzetten van gebitsprothesen.


facings tandarts rotterdam

Facings

Met behulp van facings kunnen wij afgebroken tanden herstellen, scheefstaande tanden verbergen of verkleurde tanden weer de oude kleur geven.


tanden bleken met tandenbleek lamp

Tanden bleken

Wilt u binnen 1 of 2 uur stralend witte tanden? Dat kan bij Tandarts Rotterdam met behulp van bleken. In onze praktijk kunt u zich direct inschrijven, want wij hebben geen wachtlijsten.


tand kroon drie stuks als tand brug

Kronen

Wanneer een groot stuk van uw tand of kies is afgebroken of bij zwakke gebitselementen, dan plaatsen we als een vervanging een kroon. Met een keramiek kroon voorzien we u snel van een nieuwe tand.


beugels tandarts rotterdam

Beugels

Rechte tanden heeft niet alleen als voordeel dat het mooi uitziet, maar het is ook functioneel en gezond. Met een recht en gezond gebit kunt u makkelijker eten, praten en lachen.


periodieke controle tandarts

Periodieke controle

Tijdens een periodieke controle wordt het gebit gecontroleerd door de tandarts op cariës, mondgezondheid, en andere afwijkingen in de mond.


wortelkanaalbehandeling met moderne tandarts technieken

Wortelkanaal behandeling

Een wortelkanaalbehandeling klink eng voor veel patiënten. Als u hier ook last van heeft dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze gespecialiseerde angsttandarts zal u hierbij begeleiden.


kunstgebit image

Kunstgebit

Een kunstgebit is een uitneembare prothese die vaak als oplossing wordt toegepast voor het vervangen van ontbrekende tanden. Het voordeel van een kunstgebit is dat het vrijwel niet opvalt dat u een prothese draagt.


parodontitis patient in stoel

Parodontitis

Parodontitis is een tandvleesontsteking die in een latere stadium zich kan uitbreiden van de tandvleesrand naar het kaakbot. Onze tandartsen zijn erin gespecialiseerd om parodontitis te behandelen en te voorkomen.


tand brug

Tand brug

Een tand brug wordt geplaatst op het moment dat er één of meerdere tanden ontbreekt in uw gebit. Wij zijn erin gespecialiseerd om bruggen voor u te maken die niet van echte te onderscheiden zijn.


orthodontie blokbeugel en onzichtbare beugel

Orthodontie

Het Orthodontisch specialisme in de tandheelkunde kijkt naar het stand van tanden in de kaken. Bij Tandarts Rotterdam willen we iedereen jong of oud helpen aan een stralende lach en meer zelfvertrouwen.


verstandskies trekken scheef groei

Verstandskies trekken

Een verstandskies wordt vaak verwijderd omdat het niet goed uitgelijnd is, weinig ruimte heeft, niet volledig is doorgebroken, druk uitoefent op andere tanden, ervoor zorgt dat andere tanden ook scheef gaan groeien en moeilijk schoon te maken is met een tandenborstel.


gebitsslijtage linker kaak

Gebitsslijtage

Gebitsslijtage is een normale proces bij iedere mens. Wanneer door gebitsslijtage de tanden en/of kiezen korter worden geeft dat vaak in een latere stadium klachten zoals gevoelige tanden of kiespijn.


Reviews

Wat zeggen onze patiënten


Super fijne en goede tandarts en mondhygiënisten. Hebben veel geduld en willen alleen het beste. Zelfs met mijn angst voel ik mij fijn. Echt een aanrader


Van Koll


Het eerste tandartsbezoek


Een bezoek aan de tandarts is zeer essentieel voor de mondgezondheid in het algemeen. In onze tandartspraktijk in Rotterdam Centrum worden het gebit van onze patiënten regelmatig grondig onderzocht. Bij uw eerste bezoek aan onze praktijk zal een van onze gespecialiseerde tandartsen een dergelijk onderzoek bij u uitvoeren. Dit onderzoek omvat de inspectie van de tanden, het parodontium, het mondslijmvlies, de kauwspieren en de kaakgewrichten, met behulp van modernste medische methoden.

Het verloop van een behandeling is in onze tandartspraktijk systematisch. De ervaring heeft geleerd dat gestructureerde processen bijdragen tot planningszekerheid en langdurig behandelsucces. Natuurlijk passen wij deze gestructureerde processen individueel aan, zodat u als patiënt profiteert van een behandeling die speciaal op u, uw behoeften en uw wensen is afgestemd.

Met een uitgebreide diagnose krijgen onze tandartsen een gedetailleerd overzicht van uw gebit en mondgezondheid. Vervolgens krijgt u de verschillende behandelmogelijkheden in detail gepresenteerd. U heeft de vrijheid om een weloverwogen beslissing te nemen over een behandelingsoptie, en naast uw besluitvormingsproces stellen onze tandartsen een behandel- en kostenplan voor u op. Afhankelijk van uw individuele gebitssituatie kunnen meerdere behandelafspraken nodig zijn.


Contact met Tandarts Rotterdam Centrum


Wij zijn elke werkdag en ook op zaterdags bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt onze praktijk telefonisch en per Email: (info@tandartspraktijkrotterdam.nl) bereiken. Ook in spoedgevallen kunt u contact opnemen met Tandarts Rotterdam Centrum.


Contact opnemen

Tarieven en vergoeding 2022


Tandarts Rotterdam Centrum hanteert de landelijk vastgestelde tarieven voor tandartsen en orthodontie van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). U hoeft zich dus niet meer bezig te houden met prijzen van tandartspraktijken, want de prijzen van behandelingen zijn bij alle tandartspraktijken het zelfde. Nu kunt u zich volledig focussen op de bekwaamheid en kwaliteit van een tandartspraktijk.

Houd er wel rekening mee dat vergoedingen van tandartsbehandelingen afhankelijk zijn van de type zorgverzekering die u heeft. Daarom is het ook van belang dat u voorafgaand aan een behandeling zich goed laat informeren bij uw zorgverzekering over de vergoeding waar u aanspraak op heeft. Lees meer over vergoedingen van tandheelkundige behandelingen via onderstaande link.


Tandarts tarieven

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!


Als u een afspraak heeft gemaakt dan reserveren wij tijd voor uw behandeling, wij rekenen op uw komst. Als er iets tussen komt, waardoor u de afspraak met uw behandelaar moet annuleren dan begrijpen wij dat volledig. Meld dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren. Indien u dit niet tijdig doorgeeft, zijn we genoodzaakt een deel van de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Waarom kiezen voor Tandarts Rotterdam Uw glimlach is onze zorg! Bij Tandarts Rotterdam werken we met passie voor ons vak. Een mooi en gezond gebit zonder angst, daar streven we elke dag naar.


ALLES ONDER 1 DAK

Wij hebben alle tandheelkundige specialisten in huis, hierdoor hoeft u niet te worden doorverwezen.


WEEKEND GEOPEND

Bij ons kunt u ook een afspraak inplannen op een Zaterdag.


PATIËNT STAAT CENTRAAL

Er wordt uitgebreid aandacht aan u besteed en wij luisteren naar uw wensen.


ZORGELOOS OVERSTAPPEN

Wilt u overstappen naar Tandarts Rotterdam dan regelen wij de gehele overstap voor uw.


ANGST PATIËNT?

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van Angst patiënten.


AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS

Bij ons heeft u geen doorverwijzing nodig! en wij kunnen bij alle zorgverzekeraars declareren.

Copyright © 2022 | Powered by ESEO

^