LEER MEER OVER

Invisalign beugel

Invisalign is de bijna onzichtbare manier om u tanden te corrigeren en u glimlach te verfraaien, zonder vaste beugel. De transparante, uitneembare Invisalign aligners brengen u tanden stap voor stap in de gewenste positie tot u de prachtige glimlach krijgt die u altijd al wilde.

Plan een intakegesprek

Hoe werkt een Invisalign behandeling?


Een Invisalign behandeling wordt uitgevoerd met een set van onzichtbare en uitneembare Invisalign aligners, die u wekelijks verwisselt voor een nieuwe set aligners.

Elke aligner wordt speciaal voor jouw tanden gemaakt. Wanneer u de individuele aligners verwisselt, worden uw tanden stap voor stap, week na week verplaatst naar de uiteindelijke positie die wij als uw tandheelkundige specialist voor u hebben gepland.

Er zijn simpelweg drie woorden om het proces van de Invisalign behandeling te beschrijven: Esthetisch, praktisch en effectief.

Waarom is Invisalign zo speciaal?

Met de Invisalign techniek heeft u gekozen voor een bijna onzichtbare optie voor orthodontische tandcorrectie. Het Invisalign systeem werkt met een serie heldere aligners die zoals gezegd zo transparant zijn dat ze bijna onzichtbaar zijn.

Deze bepaalde soorten aligners worden gemaakt met behulp van een gespecialiseerd 3D computertechnologie:

Met behulp van een moderne 3D computertechnologie wordt elke aligner zo ontworpen dat hij zich precies aan uw tanden aanpast en ze dag na dag, millimeter voor millimeter in de door ons voor u bepaalde stand zet. U kunt de spalkjes ook makkelijk verwijderen om te eten en uw tanden te poetsen.


Is de Invisalign behandeling geschikt voor uw gebit?


Invisalign is geschikt voor tal van scheefstaande tanden, zoals scheefstaande en smalle tanden en grote tussenruimten. De Invisalign behandeling is ook geschikt voor gecompliceerde gevallen zoals een overbeet, een onderbeet en zelfs een kruisbeet.

Door de Invisalign methode krijgen patiënten een meer zelfverzekerde glimlach en meer zelfvertrouwen. Een zelfverzekerde glimlach en meer zelfvertrouwen zijn echter niet de enige voordelen die een Invisalign behandeling u kan bieden. Ook u mondgezondheid kan er veel baat bij hebben.


Plan een intakegesprek


Voordelen van een Invisalign behandeling

  • De Invisalign beugel is transparant dat houdt in dat het bijna niet zichtbaar is dat u een beugel draagt.
  • De Invisalign is uitneembaar en makkelijk af te spoelen. Doordat de Invisalign niet aan uw tanden vast zit kunt u uw eigen gebit zoals normaal schoonmaken.
  • De Invisalign is comfortabeler dan een slotjesbeugel doordat het geen scherpe randen heeft.
  • Bij een Invisalign is de kans op gaatjes veel kleiner, omdat de Invisalign uitneembaar is en niet vast zit aan uw tanden. Hierdoor kunt u uw gebit beter reinigen.
  • Met de Invisalign kunnen we de eindresultaat voorspellen en presenteren aan u.
  • Met een Invisalign behandeling weet u precies hoeveel aligners u nodig heeft, hoe lang de behandeling duurt en hoeveel het gaat kosten


Beste tandarts in Rotterdam

Door 498 patiënten beoordeeld met een 9,2

Uw virtuele 3D-behandelplan 3D-computertechnologie


Zoals gezegd toont een virtueel 3D-behandelplan met behulp van een 3D-computertechnologie de verwachte tandbeweging stap voor stap tijdens de behandeling. Op deze manier kunt u vooraf zien hoe uw tanden er na afloop van de behandeling uit zullen zien.

Op basis van de resultaten van het 3D-behandelplan worden uw individuele, transparante aligners speciaal voor u op maat gemaakt. Als u een glimlach wilt die uw uiterlijk op een positieve manier kan veranderen, dan kan Invisalign de beste keuze voor u zijn. Het behandelproces van Invisalign is een zeer effectieve en populaire methode bij patiënten.


Direct inschrijven

itero scanner

invisalign prachtig resultaat

De Invisalign is comfortabel en onzichtbaar


Een Invisalign behandeling past gemakkelijk in u dagelijkse leven, zonder gedoe of schaamte. Er zijn geen metalen draden of beugels die de mond kunnen irriteren. De aligners zijn comfortabel om te dragen en kunnen gemakkelijk verwijderd worden bij het eten, drinken, tandenpoetsen en flossen.

Als de Invisalign behandeling u glimlach niet zo opmerkelijk zou veranderen, zou u nauwelijks beseffen dat u een orthodontische behandeling ondergaat. De transparante Invisalign aligners zijn bijna onzichtbaar.

Hierdoor worden u scheefstaande tanden gecorrigeerd zonder dat u zich ongemakkelijk hoeft te voelen in het openbaar of op andere plekken. En als u naar een belangrijke afspraak of evenement gaat, kun u de aligners gemakkelijk voor die gelegenheid verwijderen.

Reviews

Wat zeggen onze patiënten


Deze tandarts in Rotterdam is geweldig, zeer professioneel en erg vriendelijk. Ik ben uitstekend geholpen. Ik ben vandaag nog voor een gebitsreiniging geweest bij de mondhygiëniste. Ook zij was erg vriendelijk, kundig en behulpzaam. Ik heb inmiddels mijn hele gezin bij deze tandartspraktijk ingeschreven.


Charlotte van Randwijk


Lees hieronder welke verschillende soorten scheefstand wij behandelen met een Invisalign behandeling.


Voorbeeld 1

Als de ruimte tussen de tanden te groot is, is er te veel ruimte in u kaak. Mogelijke oorzaken zijn kleine tanden, ongewone groei van de kaakbeenderen, een erfelijke aanleg, ontbrekende tanden en/of een afwijkende tongpositie. Ontbrekende tanden en kiezen kunnen dit probleem ook veroorzaken, omdat de andere tanden en kiezen verschuiven om die extra ruimte op te vullen. Abnormale tandafstand kan verschillende ziekten veroorzaken, bijvoorbeeld ontsteking van het tandvlees of het parodontium, wat zonder behandeling kan leiden tot tandverlies.


Voorbeeld 2

Bij een vergrote overbeet staan de boventanden ruim voor de ondertanden. Dit geval wordt meestal veroorzaakt door erfelijke aanleg, duimzuigen of fopspenen. Overbeet kan leiden tot tandvlees irritatie, slijtage van de tanden of pijnlijke kaak- en temporomandibulaire gewrichtsproblemen.


Voorbeeld 3

Bij een kaak waar niet genoeg ruimte is voor alle tanden en kiezen. Zonder behandeling kunnen dicht op elkaar staande tanden een tandvleesaandoening veroorzaken, omdat het moeilijker is de tanden te poetsen en ook de normale tandfunctie kan worden belemmerd.

Voorbeeld 4

Een kruisbeet is een scheefstand van zowel de bovenkaak als de onderkaak. Meestal komt minstens één boventand tegen de binnenkant van de ondertand, wat zowel aan de voorkant als aan de zijkant van de mond kan voorkomen. Dit probleem kan slijtage van de tanden, tandvleesproblemen en botverlies veroorzaken.


Voorbeeld 5

Bij een onderbeet steken de ondertanden voorbij de voortanden, wat vaak wordt veroorzaakt door onvoldoende groei van de bovenkaak en/of overmatige groei van de onderkaak. Ontbrekende boventanden zijn ook een mogelijke oorzaak. Dit probleem kan de normale functie van de voortanden of kiezen beïnvloeden en tandslijtage veroorzaken. Daarnaast kunnen pijnlijke kaak- en temporomandibulaire gewrichtsproblemen ontstaan.Wilt u stralend mooie rechte tanden?

Maak direct een afspraak voor een behandelplan

Het regelmatig bezoeken van een mondhygiënist voor reiniging is zeer belangrijk om uw mond gezond te houden. Zelfs als u uw tanden elke dag poetst, kan tandplak zich nog steeds ophopen op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn met uw tandenborstel.


Om de best mogelijke resultaten te bereiken met Invisalign Aligners raden we u aan de volgende instructies zorgvuldig te lezen.


Hoe moet u de aligners verwijderen:

Bij het verwijderen van de aligners dient u eerst met duim en wijsvinger de aligner bij de achterste kiezen vast te pakken en langzaam van achter naar voren los te maken, waarbij u gelijkmatig trekt. Daarna is het heel belangrijk om de aligners met water schoon te maken.

Zolang u de aligners niet draagt kunt u ze in de doos doen die u van onze tandartsen heeft gekregen. Gebruik nooit scherpe voorwerpen om de aligners van de tanden te verwijderen, want dan kunnen uw spalken beschadigd raken en ook uw tandvlees.

Reinigings- en onderhoudsinstructies:

Voor elke inbrenging moeten de aligners worden gereinigd met een tandenborstel en tandpasta of zeepwater. Vervolgens moet u de spalken na elke reiniging goed afspoelen.

Algemene mondhygiëne:

Haal de aligners uit voordat u gaat eten. Poets ook uw tanden na elke maaltijd en voordat u de aligners plaatst.

Bewaren van de aligners:

Om de aligners te beschermen tegen mogelijke schade, moeten de spalken worden bewaard in het doosje dat we u hebben meegegeven wanneer ze niet worden gedragen (bijvoorbeeld tijdens het eten).

Nu u veel informatie heeft gelezen over Invisalign aligners en het behandelproces, Kunt u gerust contact met ons opnemen om uw gewenste glimlach te realiseren. Bij Tandarts Rotterdam is uw glimlach onze prioriteit.


Plan een intakegesprek

Uw reis naar uw gewenste glimlach:

Behandelingen met Invisalign Aligners kunnen alleen succesvol zijn als de aligners regelmatig worden gedragen. Wij raden u aan de spalken ongeveer 22 uur per dag te dragen.

Omdat de aligners uw tanden in nauwkeurig gedefinieerde individuele stappen verplaatsen, moeten de spalken in de door ons voorgeschreven volgorde worden gedragen. In de regel wordt elke individuele aligner na ongeveer 7-14 dagen behandeling vervangen door nieuwe aligners.

Inbrengen van de aligners:

Wanneer u de aligners thuis inbrengt, moet u ervoor zorgen dat u de juiste aligners gebruikt. Om verwarring te voorkomen, staat er op elke aligner een “U” (voor Upper) op de bovenste spalk en een “L” (voor Lower) op de onderste spalk. Wij raden u aan om eerst op de voortanden te beginnen met het inbrengen.

Beweeg vervolgens uw vingertoppen langs het kauwvlak in de richting van de kiezen totdat de aligner in de juiste positie zit. Gebruik alstublieft niet uw tanden om de spalk in de juiste positie te brengen, omdat dit de aligners kan beschadigen. Natuurlijk zullen onze gespecialiseerde tandartsen u dit proces stap voor stap laten zien hoe het moet, zodat u geen fouten maakt.


lachend witte tanden

Waarom kiezen voor Tandarts Rotterdam Uw glimlach is onze zorg! Bij Tandarts Rotterdam werken we met passie voor ons vak. Een mooi en gezond gebit zonder angst, daar streven we elke dag naar.


ALLES ONDER 1 DAK

Wij hebben alle tandheelkundige specialisten in huis, hierdoor hoeft u niet te worden doorverwezen.


WEEKEND GEOPEND

Bij ons kunt u ook een afspraak inplannen op een Zaterdag.


PATIËNT STAAT CENTRAAL

Er wordt uitgebreid aandacht aan u besteed en wij luisteren naar uw wensen.


ZORGELOOS OVERSTAPPEN

Wilt u overstappen naar Tandarts Rotterdam dan regelen wij de gehele overstap voor uw.


ANGST PATIËNT?

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van Angst patiënten.


AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS

Bij ons heeft u geen doorverwijzing nodig! en wij kunnen bij alle zorgverzekeraars declareren.

Copyright © 2022 | Powered by ESEO

^