Lees meer over

Tandats Rotterdam West is de tandartspraktijk van Rotterdam

Tandarts Rotterdam West is een moderne en veelzijdige tandartsenpraktijk. Wij verzorgen de tandheelkunde zorg volgens de nieuwste behandelmethoden.

Plan een intakegesprek

Kies de beste tandarts in Rotterdam West


Als tandartspraktijk in Rotterdam west bieden wij u het gehele spectrum van de tandheelkunde. Hieronder vallen met name de klassieke preventieve zorg, profylaxe, volledig keramische restauraties, implantologie, tandheelkundige behandelingen onder algehele narcose, esthetische tandheelkunde en de behandeling van angstige patiënten.

Wij streven er voortdurend naar om u als patiënt het hele scala aan diensten in de tandheelkunde aan te bieden. Wij beschikken over een groot team bestaande uit zeer gespecialiseerde tandartsen en uitzonderlijk goed opgeleide tandartsassistenten.


Direct inschrijven

Tandarts rotterdam west tevreden

Tevens bieden wij u een meertalige tandartsreceptie zodat de communicatie tussen u als patiënt en onze tandartspraktijk in Rotterdam west zeer soepel verloopt. Wij kijken uit naar uw eerste afspraak in onze tandartspraktijk.

familie bij tandarts

Complete mondzorg voor het hele gezin


  • U wordt direct geholpen
  • Individueel behandelplan
  • Wij voldoen aan alle kwaliteit en steriliteit eisen
  • Bij ons kunt u terecht voor alle soorten behandelingen
  • Ruimte voor spoedbehandelingen binnen openingstijden
  • Team van ervaren specialisten: met 9,2 beoordeeld
  • Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten
  • Mondhygiëne behandelingen ook als u geen patiënt bent
  • Meertalige receptie medewerkers
  • Wij hanteren vaste tarieven die door de overheid zijn bepaald

Kindertandheelkunde Rotterdam West


Zodra de eerste melktanden doorbreken, moet het eerste bezoek aan de tandarts plaatsvinden. Dit gebeurt meestal als uw kind ongeveer zes maanden oud is. Wij bieden u als patiënt graag aan hoe u uw kind en uzelf kunt voorbereiden op de eerste afspraak in onze tandartspraktijk.

Hoe eerder u uw kind laat kennismaken met de tandartspraktijk, hoe beter. Geef uw kind daarom vóór de eerste afspraak de tijd om te wennen aan de sfeer in de praktijk.

Daarom raden wij u aan uw kind mee te nemen naar uw volgende controleafspraak in onze praktijk. Zo leert uw kind de omgeving van onze tandartspraktijk kennen en heeft het een positieve eerste ervaring, waardoor uw kind zich rustig voelt voor zijn eerste controleafspraak.


Aanmelden
kinder tandarts jaarlijkse controle

spoed tandarts rotterdam image

Spoed tandarts in Rotterdam West


Een spoedgeval komt vaak voor van plotselinge kiespijn, een fiets of sportongeluk tot een pit in de knot, maar waar vindt u een tandheelkundige spoeddienst vooral in het weekend? Tijdens de week kunnen onze patiënten terecht in onze tandartspraktijk in Rotterdam West binnen onze gebruikelijke kantooruren, die zijn van 09:00 tot 17:00 uur.

U kunt contact met ons opnemen om te weten of wij op korte termijn afspraken beschikbaar hebben voor spoedgevallen. Echter, in gevallen waar een spoedgeval zich ‘s avonds of in het weekend voordoet, adviseren wij u op onderstaande link te klikken om doorverwezen te worden naar de spoedpagina, waar u meer kunt lezen over spoedgevallen.

Vergeet niet dat u altijd uw zorgverzekeringskaart bij u moet hebben voor een behandeling bij een tandheelkundige spoeddienst.


Spoed Tandarts

Beste tandarts in Rotterdam

Door 498 patiënten beoordeeld met een 9,2

De behandelingen Van Tandarts Rotterdam


klein meisje bij angsttandarts rotterdam

Angsttandarts

Onze gespecialiseerde angsttandartsen kunnen u helpen uw angst voor de tandarts te overwinnen.


invisalign onzichtbare beugel doorzichtig

Invisalign

Wilt u rechte tanden dan is de Invisalign ook wel de onzichtbare beugel de ideale oplossing als u geen blokbeugel wil.


Mondhygienist tandarts rotterdam

Mondhygiënist

Onze mondhygiënisten zorgen voor een schoon en gereinigd gebit, om tandproblemen bij u in de mond te voorkomen.


implantaat stukken tandarts rotterdam

Implantaat

Mist u een tand of een kies dan is een implantaat de ideale oplossing. Implantaten worden ook gebruikt voor het vastzetten van gebitsprothesen.


facings tandarts rotterdam

Facings

Met behulp van facings kunnen wij afgebroken tanden herstellen, scheefstaande tanden verbergen of verkleurde tanden weer de oude kleur geven.


tanden bleken met tandenbleek lamp

Tanden bleken

Wilt u binnen 1 of 2 uur stralend witte tanden? Dat kan bij Tandarts Rotterdam met behulp van bleken. In onze praktijk kunt u zich direct inschrijven, want wij hebben geen wachtlijsten.


tand kroon drie stuks als tand brug

Kronen

Wanneer een groot stuk van uw tand of kies is afgebroken of bij zwakke gebitselementen, dan plaatsen we als een vervanging een kroon. Met een keramiek kroon voorzien we u snel van een nieuwe tand.


beugels tandarts rotterdam

Beugels

Rechte tanden heeft niet alleen als voordeel dat het mooi uitziet, maar het is ook functioneel en gezond. Met een recht en gezond gebit kunt u makkelijker eten, praten en lachen.


periodieke controle tandarts

Periodieke controle

Tijdens een periodieke controle wordt het gebit gecontroleerd door de tandarts op cariës, mondgezondheid, en andere afwijkingen in de mond.


wortelkanaalbehandeling met moderne tandarts technieken

Wortelkanaal behandeling

Een wortelkanaalbehandeling klink eng voor veel patiënten. Als u hier ook last van heeft dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze gespecialiseerde angsttandarts zal u hierbij begeleiden.


kunstgebit image

Kunstgebit

Een kunstgebit is een uitneembare prothese die vaak als oplossing wordt toegepast voor het vervangen van ontbrekende tanden. Het voordeel van een kunstgebit is dat het vrijwel niet opvalt dat u een prothese draagt.


parodontitis patient in stoel

Parodontitis

Parodontitis is een tandvleesontsteking die in een latere stadium zich kan uitbreiden van de tandvleesrand naar het kaakbot. Onze tandartsen zijn erin gespecialiseerd om parodontitis te behandelen en te voorkomen.


tand brug

Tand brug

Een tand brug wordt geplaatst op het moment dat er één of meerdere tanden ontbreekt in uw gebit. Wij zijn erin gespecialiseerd om bruggen voor u te maken die niet van echte te onderscheiden zijn.


orthodontie blokbeugel en onzichtbare beugel

Orthodontie

Het Orthodontisch specialisme in de tandheelkunde kijkt naar het stand van tanden in de kaken. Bij Tandarts Rotterdam willen we iedereen jong of oud helpen aan een stralende lach en meer zelfvertrouwen.


verstandskies trekken scheef groei

Verstandskies trekken

Een verstandskies wordt vaak verwijderd omdat het niet goed uitgelijnd is, weinig ruimte heeft, niet volledig is doorgebroken, druk uitoefent op andere tanden, ervoor zorgt dat andere tanden ook scheef gaan groeien en moeilijk schoon te maken is met een tandenborstel.


gebitsslijtage linker kaak

Gebitsslijtage

Gebitsslijtage is een normale proces bij iedere mens. Wanneer door gebitsslijtage de tanden en/of kiezen korter worden geeft dat vaak in een latere stadium klachten zoals gevoelige tanden of kiespijn.


Reviews

Wat zeggen onze patiënten


Super fijne en goede tandarts en mondhygiënisten. Hebben veel geduld en willen alleen het beste. Zelfs met mijn angst voel ik mij fijn. Echt een aanrader


Van KollTarieven en vergoeding 2022


Jaarlijks worden de tandheelkundige kosten vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Op onze tandarts tarieven pagina kunt u de meest recente tarieven downloaden van 2022 en lees meer over de vergoedingen en betalingen.


Tandarts tarieven

Contact met Tandarts Rotterdam West


Onze tandartspraktijk in Amsterdam West heeft geen wachtlijst voor het aannemen van nieuwe cliënten. U plant met ons inschrijfformulier eenvoudig uw eerste consult in. Tijdens dit intakegesprek maakt u kennis met uw nieuwe tandarts en de werkwijze binnen onze tandartspraktijk.

Daarnaast voeren we een mondonderzoek uit om de staat van uw gebit vast te stellen en bespreken we uw wensen. Hierdoor duurt de eerste afspraak gemiddeld wat langer dan de periodieke gebitscontrole.


Contact opnemen


complete mondzorg

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!


Als u een afspraak heeft gemaakt dan reserveren wij tijd voor uw behandeling, wij rekenen op uw komst. Als er iets tussen komt, waardoor u de afspraak met uw behandelaar moet annuleren dan begrijpen wij dat volledig. Meld dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren. Indien u dit niet tijdig doorgeeft, zijn we genoodzaakt een deel van de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Waarom kiezen voor Tandarts Rotterdam Uw glimlach is onze zorg! Bij Tandarts Rotterdam werken we met passie voor ons vak. Een mooi en gezond gebit zonder angst, daar streven we elke dag naar.


ALLES ONDER 1 DAK

Wij hebben alle tandheelkundige specialisten in huis, hierdoor hoeft u niet te worden doorverwezen.


WEEKEND GEOPEND

Bij ons kunt u ook een afspraak inplannen op een Zaterdag.


PATIËNT STAAT CENTRAAL

Er wordt uitgebreid aandacht aan u besteed en wij luisteren naar uw wensen.


ZORGELOOS OVERSTAPPEN

Wilt u overstappen naar Tandarts Rotterdam dan regelen wij de gehele overstap voor uw.


ANGST PATIËNT?

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van Angst patiënten.


AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS

Bij ons heeft u geen doorverwijzing nodig! en wij kunnen bij alle zorgverzekeraars declareren.

Copyright © 2022 | Powered by ESEO

^