Lees meer over

Tandarts Rotterdam Zuid

Bij Tandarts Rotterdam Zuid staat u als patiënt centraal. Ook wordt binnen onze tandartspraktijk gewerkt met de modernste technieken en nieuwste technologieën. U krijgt dus niet alleen de beste tandheelkundige kwaliteit, maar er wordt ook serieus naar u geluisterd. Wij zijn ook gespecialiseerd in angst patiënten, dus heeft u angsten, zorgen of specifieke wensen? Dan houden we daar vanzelfsprekend rekening mee.

Plan een intakegesprek

Kies de beste tandarts in Rotterdam Zuid


Wij heten u van harte welkom bij Tandarts Rotterdam Zuid. In onze tandartspraktijk vindt u als patiënt het hele spectrum van moderne en duurzame tandheelkunde. Ons doel is om uw mooie glimlach te behouden of u een nieuwe glimlach te geven.

Wij hebben behandelconcepten ontwikkeld die aansluiten bij uw wensen en veel ruimte laten voor individualiteit. Gezonde en mooie tanden zijn een symbool van welzijn, zelfvertrouwen en aantrekkelijkheid. Ons doel als uw tandarts in Rotterdam zuid is het behouden of herstellen van uw mondgezondheid en tandheelkundige esthetiek. Op basis van de kenmerken competent, hoogwaardig en persoonlijk, bieden wij u moderne en kwalitatieve tandheelkunde, met behulp van de nieuwste technieken.


Direct inschrijven

familie bij tandarts

Daarnaast willen wij niet alleen voor zorgen dat u tevreden bent, maar ook voor een aangenaam verblijf in een stijlvolle en ontspannen sfeer. U bent belangrijk voor ons, als persoon en als patiënt. Wees voorbereid op een hoog niveau van specialisatie van onze tandartsen. Innovatieve hightech procedures en services zoals speciale spreekuren behoren tot de specialiteiten van uw tandarts in Rotterdam zuid. Met onze gespecialiseerde behandelconcepten kijken wij samen met u naar de toekomst om uw gewenste stralende glimlach te bereiken.

complete mondzorg

Complete mondzorg voor het hele gezin


De patiënt staat centraal

Meestal binnen 1 dag geholpen

Persoonlijke aanpak en op maat gemaakte behandelplannen

Alle mondzorg onder 1 dak. Zoals implantologie, ontzichtbare beugel en tanden bleken

Angsttandarts voor angstige patiënten met 25 jaar+ ervaring

Tandartsen gespecialiseerd in kindertandheelkunde

Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk

Door de overheid vastgestelde tarieven

Kindertandheelkunde Rotterdam Zuid


Een bezoek aan de tandarts moet voor kinderen angstvrij en ontspannen zijn. Bij ons in de praktijk krijgt u voorlichting over wanneer u met uw kind voor het eerst naar de tandarts moet en hoe u uw kind kunt voorbereiden op het bezoek bij de tandarts.

Vanaf het moment dat het eerste tandje van uw kind eruit komt raden wij aan om uw kind mee te nemen tijdens uw periodieke controle. Onze gespecialiseerde tandartsen beoordelen de cariësrisico’s voor uw kind en geven aanbevelingen voor mondhygiëne en fluoridering, zodat uw kind zonder problemen aan zijn vroege jeugd kan beginnen.


Aanmelden
kindertandarts meisje met mooi gebit

spoed tandarts kies pijn

Spoed tandarts in Rotterdam Zuid


Heeft u Spoedhulp nodig of heeft u Acute kiespijn? En wilt u geholpen worden door een tandarts in in Rotterdam Zuid? Maak dan direct online een afspraak bij de spoed tandarts. Bij pijnklachten kunt u ons overdag bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur.

In verschillende gevallen kunt u contact opnemen met de spoed tandarts in Rotterdam Zuid. Stel dat u al enige tijd rondloopt met pijn en opeens wordt u wakker midden in de nacht met erge pijn in uw mond, neem dan direct contact op met de spoed tandarts. Het gaat om hoe u zich voelt, als u denkt dat er iets niet klopt in uw mond en u wilt zo spoedig mogelijk geholpen worden door een spoedtandarts neem dan direct contact op met Tandarts Rotterdam Zuid. Wij staan voor u klaar!

Het kan ook zijn dat u met pijnklachten zit en uw eigen tandartspraktijk niet te bereiken is. Wij staan in aller tijden voor uw klaar als u spoedtandarts en u kunt zich natuurlijk ook direct bij ons inschrijven als nieuwe patiënt.


Spoed Tandarts

Beste tandarts in Rotterdam Zuid

Door 498 patiënten beoordeeld met een 9,2

De behandelingen Van Tandarts Rotterdam


klein meisje bij angsttandarts rotterdam

Angsttandarts

Onze gespecialiseerde angsttandartsen kunnen u helpen uw angst voor de tandarts te overwinnen.


invisalign onzichtbare beugel doorzichtig

Invisalign

Wilt u rechte tanden dan is de Invisalign ook wel de onzichtbare beugel de ideale oplossing als u geen blokbeugel wil.


Mondhygienist tandarts rotterdam

Mondhygiënist

Onze mondhygiënisten zorgen voor een schoon en gereinigd gebit, om tandproblemen bij u in de mond te voorkomen.


implantaat stukken tandarts rotterdam

Implantaat

Mist u een tand of een kies dan is een implantaat de ideale oplossing. Implantaten worden ook gebruikt voor het vastzetten van gebitsprothesen.


facings tandarts rotterdam

Facings

Met behulp van facings kunnen wij afgebroken tanden herstellen, scheefstaande tanden verbergen of verkleurde tanden weer de oude kleur geven.


tanden bleken met tandenbleek lamp

Tanden bleken

Wilt u binnen 1 of 2 uur stralend witte tanden? Dat kan bij Tandarts Rotterdam met behulp van bleken. In onze praktijk kunt u zich direct inschrijven, want wij hebben geen wachtlijsten.


tand kroon drie stuks als tand brug

Kronen

Wanneer een groot stuk van uw tand of kies is afgebroken of bij zwakke gebitselementen, dan plaatsen we als een vervanging een kroon. Met een keramiek kroon voorzien we u snel van een nieuwe tand.


beugels tandarts rotterdam

Beugels

Rechte tanden heeft niet alleen als voordeel dat het mooi uitziet, maar het is ook functioneel en gezond. Met een recht en gezond gebit kunt u makkelijker eten, praten en lachen.


periodieke controle tandarts

Periodieke controle

Tijdens een periodieke controle wordt het gebit gecontroleerd door de tandarts op cariës, mondgezondheid, en andere afwijkingen in de mond.


wortelkanaalbehandeling met moderne tandarts technieken

Wortelkanaal behandeling

Een wortelkanaalbehandeling klink eng voor veel patiënten. Als u hier ook last van heeft dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze gespecialiseerde angsttandarts zal u hierbij begeleiden.


kunstgebit image

Kunstgebit

Een kunstgebit is een uitneembare prothese die vaak als oplossing wordt toegepast voor het vervangen van ontbrekende tanden. Het voordeel van een kunstgebit is dat het vrijwel niet opvalt dat u een prothese draagt.


parodontitis patient in stoel

Parodontitis

Parodontitis is een tandvleesontsteking die in een latere stadium zich kan uitbreiden van de tandvleesrand naar het kaakbot. Onze tandartsen zijn erin gespecialiseerd om parodontitis te behandelen en te voorkomen.


tand brug

Tand brug

Een tand brug wordt geplaatst op het moment dat er één of meerdere tanden ontbreekt in uw gebit. Wij zijn erin gespecialiseerd om bruggen voor u te maken die niet van echte te onderscheiden zijn.


orthodontie blokbeugel en onzichtbare beugel

Orthodontie

Het Orthodontisch specialisme in de tandheelkunde kijkt naar het stand van tanden in de kaken. Bij Tandarts Rotterdam willen we iedereen jong of oud helpen aan een stralende lach en meer zelfvertrouwen.


verstandskies trekken scheef groei

Verstandskies trekken

Een verstandskies wordt vaak verwijderd omdat het niet goed uitgelijnd is, weinig ruimte heeft, niet volledig is doorgebroken, druk uitoefent op andere tanden, ervoor zorgt dat andere tanden ook scheef gaan groeien en moeilijk schoon te maken is met een tandenborstel.


gebitsslijtage linker kaak

Gebitsslijtage

Gebitsslijtage is een normale proces bij iedere mens. Wanneer door gebitsslijtage de tanden en/of kiezen korter worden geeft dat vaak in een latere stadium klachten zoals gevoelige tanden of kiespijn.


Reviews

Wat zeggen onze patiënten


Deze tandarts is zo bijzonder. Ik had nooit gedacht dat ik eerder een recensie over een tandarts zou achterlaten, maar hun zorg, medeleven en aandacht is ongeëvenaard. Ik vond het nooit leuk om naar de tandarts te gaan, maar deze praktijk zorgt ervoor dat je je ontspannen en verzorgd voelt. Ik waardeer echt alles wat ze doen!


Madeline


Het eerste tandartsbezoek


U heeft zich ingeschreven bij Tandarts Rotterdam Zuid en u maakt uw eerste afspraak. Tijdens uw eerste afspraak voert een gespecialiseerd tandarts een uitgebreide onderzoek uit om uw gebit compleet in kaart te breng. Zo kan de tandarts een persoonlijke behandelplan voor u opstellen. Ook zal de tandarts een klinische controle uitvoeren hierbij neemt de tandarts uw medische gegevens door.

Wij controleren niet alleen of u tanden nog goed zijn, maar wij zullen er ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw gebit gezond blijft. Natuurlijk is het van belang dat u dat ook wilt en dat u onze instructies goed volgt. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat uw gebit mooi, gezond en sterk blijft. Daarom nemen wij ook in uw behandelplan preventieve mondzorg mee. Denk hierbij aan een gezonde voedingspatroon en natuurlijk de juiste dagelijkse mondverzorging. Ons doel is om met u samen ervoor te zorgen dat uw gebit voor altijd mooi, gezond en sterk blijft!


Contact met Tandarts Rotterdam Zuid


Wij zijn elke werkdag en ook op zaterdags bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt onze praktijk telefonisch en per Email: (info@tandartspraktijkrotterdam.nl) bereiken. Ook in spoedgevallen kunt u contact opnemen met Tandarts Rotterdam Zuid.


Contact opnemen

Tarieven en vergoeding 2022


Tandarts Rotterdam Zuid hanteert de landelijk vastgestelde tarieven voor tandartsen en orthodontie van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). U hoeft zich dus niet meer bezig te houden met prijzen van tandartspraktijken, want de prijzen van behandelingen zijn bij alle tandartspraktijken het zelfde. Nu kunt u zich volledig focussen op de bekwaamheid en kwaliteit van een tandartspraktijk.

Houd er wel rekening mee dat vergoedingen van tandartsbehandelingen afhankelijk zijn van de type zorgverzekering die u heeft. Daarom is het ook van belang dat u voorafgaand aan een behandeling zich goed laat informeren bij uw zorgverzekering over de vergoeding waar u aanspraak op heeft. Lees meer over vergoedingen van tandheelkundige behandelingen via onderstaande link.


Tandarts tarieven

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!


Als u een afspraak heeft gemaakt dan reserveren wij tijd voor uw behandeling, wij rekenen op uw komst. Als er iets tussen komt, waardoor u de afspraak met uw behandelaar moet annuleren dan begrijpen wij dat volledig. Meld dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren. Indien u dit niet tijdig doorgeeft, zijn we genoodzaakt een deel van de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Waarom kiezen voor Tandarts Rotterdam Uw glimlach is onze zorg! Bij Tandarts Rotterdam werken we met passie voor ons vak. Een mooi en gezond gebit zonder angst, daar streven we elke dag naar.


ALLES ONDER 1 DAK

Wij hebben alle tandheelkundige specialisten in huis, hierdoor hoeft u niet te worden doorverwezen.


WEEKEND GEOPEND

Bij ons kunt u ook een afspraak inplannen op een Zaterdag.


PATIËNT STAAT CENTRAAL

Er wordt uitgebreid aandacht aan u besteed en wij luisteren naar uw wensen.


ZORGELOOS OVERSTAPPEN

Wilt u overstappen naar Tandarts Rotterdam dan regelen wij de gehele overstap voor uw.


ANGST PATIËNT?

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van Angst patiënten.


AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS

Bij ons heeft u geen doorverwijzing nodig! en wij kunnen bij alle zorgverzekeraars declareren.

Copyright © 2022 | Powered by ESEO

^