Lees meer over

Tandarts Rotterdam Noord

Welkom bij Tandarts Rotterdam Noord. Alles wat wij binnen onze tandartspraktijk doen, doen we met passie en volle aandacht. Het maakt niet uit of u een angst patiënt bent of specifieke wensen heeft, wij hebben alle tandheelkundige specialisten in huis. U kunt er zeker van zijn dat u gebit bij Tandarts Rotterdam Noord in goed handen is.

Plan een intakegesprek

Kies de beste tandarts in Rotterdam Noord


Als u waarde hecht aan geavanceerde behandelmethoden op alle belangrijke gebieden, een prettige sfeer wenst en graag volledig behandeld wilt worden in alles wat met uw gebit te maken heeft, dan bent u bij Tandarts Rotterdam Noord aan het juiste adres.


Direct inschrijven

familie bij tandarts

Als uw professionele tandarts in Rotterdam Noord helpen wij u met behandelmogelijkheden voor kaak, mond en tandvlees en met alle kleine en grote afwijkingen die zich hier kunnen voordoen. Ook voor een goede profylaxe, mondcosmetica en voor tips over verzorging en mondhygiëne kunnen onze tandartsen u hierbij helpen.

vrolijke lach tandarts rotterdam

Complete mondzorg voor het hele gezin


Uw gebit onze zorg!

Nieuwste technieken en technologieën

Geen wachtlijst

Persoonlijke aanpak en op maat gemaakte behandelplannen

Alle soorten tandheelkundige behandelingen

Angsttandarts voor angstige patiënten met 25 jaar+ ervaring

Kindertandarts gespecialiseerd in kinderen met angst

Narcose behandeling voor angst patiënten

Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk

Wij hanteren tarieven die door de overheid zijn vastgesteld.

Kindertandheelkunde Rotterdam Noord


Het eerste bezoek van uw kind aan onze tandartspraktijk moet plaatsvinden zodra de eerste melktanden doorkomen. Onze gespecialiseerde tandartsen in Rotterdam Noord zijn experts in de omgang met zeer jonge patiënten. Het is belangrijk dat uw kind zich op zijn gemak voelt als het onze tandartspraktijk bezoekt, want het eerste bezoek aan de tandartspraktijk legt de basis voor een gezonde relatie met de tandarts.

Het gaat meer om een kennismaking dan om een medische behandeling. Daarom hebben wij in onze praktijk een zeer kindvriendelijke sfeer gecreëerd met een groot aantal educatieve prentenboeken en speelgoed om uw kind vertrouwd te maken met wat er bij het eigenlijke tandartsbezoek komt kijken. Als uw kind al vroeg leert dat ‘de tandarts’ geen kwaad in de zin heeft, zullen alle toekomstige controles soepeler verlopen.


Aanmelden
kindertandarts meisje met mooi gebit

spoed tandarts nood

Spoed tandarts in Rotterdam Noord


Bij acute pijn of andere spoedgevallen, neem direct contact op met Tandarts Rotterdam Noord. Klik op de onderstaande link om naar de spoedpagina te gaan, daar kunt u meer lezen over een spoed situatie. Overdag kunt u ook onze reguliere nummer bellen voor spoed. U kunt ons overdag bij pijnklachten bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Dus het is belangrijk dat u bij acute pijn of andere spoedgevallen buiten openingstijden contact opneemt met de tandartsenspoeddienst. Indien noodzakelijk wordt u door de spoeddienst doorverbonden met een tandarts in de regio Rotterdam e.o.

Houdt u er rekening mee dat voor spoed behandelingen contant betaald moet worden en in de avond en in het weekend wordt een toeslag in rekening gebracht. U krijgt natuurlijk wel een nota mee, die u later kunt indienen bij uw zorgverzekeraar voor de vergoeding van de gemaakte kosten.


Spoed Tandarts

Beste tandarts in Rotterdam Noord

Door 498 patiënten beoordeeld met een 9,2

De behandelingen Van Tandarts Rotterdam


klein meisje bij angsttandarts rotterdam

Angsttandarts

Onze gespecialiseerde angsttandartsen kunnen u helpen uw angst voor de tandarts te overwinnen.


invisalign onzichtbare beugel doorzichtig

Invisalign

Wilt u rechte tanden dan is de Invisalign ook wel de onzichtbare beugel de ideale oplossing als u geen blokbeugel wil.


Mondhygienist tandarts rotterdam

Mondhygiënist

Onze mondhygiënisten zorgen voor een schoon en gereinigd gebit, om tandproblemen bij u in de mond te voorkomen.


implantaat stukken tandarts rotterdam

Implantaat

Mist u een tand of een kies dan is een implantaat de ideale oplossing. Implantaten worden ook gebruikt voor het vastzetten van gebitsprothesen.


facings tandarts rotterdam

Facings

Met behulp van facings kunnen wij afgebroken tanden herstellen, scheefstaande tanden verbergen of verkleurde tanden weer de oude kleur geven.


tanden bleken met tandenbleek lamp

Tanden bleken

Wilt u binnen 1 of 2 uur stralend witte tanden? Dat kan bij Tandarts Rotterdam met behulp van bleken. In onze praktijk kunt u zich direct inschrijven, want wij hebben geen wachtlijsten.


tand kroon drie stuks als tand brug

Kronen

Wanneer een groot stuk van uw tand of kies is afgebroken of bij zwakke gebitselementen, dan plaatsen we als een vervanging een kroon. Met een keramiek kroon voorzien we u snel van een nieuwe tand.


beugels tandarts rotterdam

Beugels

Rechte tanden heeft niet alleen als voordeel dat het mooi uitziet, maar het is ook functioneel en gezond. Met een recht en gezond gebit kunt u makkelijker eten, praten en lachen.


periodieke controle tandarts

Periodieke controle

Tijdens een periodieke controle wordt het gebit gecontroleerd door de tandarts op cariës, mondgezondheid, en andere afwijkingen in de mond.


wortelkanaalbehandeling met moderne tandarts technieken

Wortelkanaal behandeling

Een wortelkanaalbehandeling klink eng voor veel patiënten. Als u hier ook last van heeft dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze gespecialiseerde angsttandarts zal u hierbij begeleiden.


kunstgebit image

Kunstgebit

Een kunstgebit is een uitneembare prothese die vaak als oplossing wordt toegepast voor het vervangen van ontbrekende tanden. Het voordeel van een kunstgebit is dat het vrijwel niet opvalt dat u een prothese draagt.


parodontitis patient in stoel

Parodontitis

Parodontitis is een tandvleesontsteking die in een latere stadium zich kan uitbreiden van de tandvleesrand naar het kaakbot. Onze tandartsen zijn erin gespecialiseerd om parodontitis te behandelen en te voorkomen.


tand brug

Tand brug

Een tand brug wordt geplaatst op het moment dat er één of meerdere tanden ontbreekt in uw gebit. Wij zijn erin gespecialiseerd om bruggen voor u te maken die niet van echte te onderscheiden zijn.


orthodontie blokbeugel en onzichtbare beugel

Orthodontie

Het Orthodontisch specialisme in de tandheelkunde kijkt naar het stand van tanden in de kaken. Bij Tandarts Rotterdam willen we iedereen jong of oud helpen aan een stralende lach en meer zelfvertrouwen.


verstandskies trekken scheef groei

Verstandskies trekken

Een verstandskies wordt vaak verwijderd omdat het niet goed uitgelijnd is, weinig ruimte heeft, niet volledig is doorgebroken, druk uitoefent op andere tanden, ervoor zorgt dat andere tanden ook scheef gaan groeien en moeilijk schoon te maken is met een tandenborstel.


gebitsslijtage linker kaak

Gebitsslijtage

Gebitsslijtage is een normale proces bij iedere mens. Wanneer door gebitsslijtage de tanden en/of kiezen korter worden geeft dat vaak in een latere stadium klachten zoals gevoelige tanden of kiespijn.


Reviews

Wat zeggen onze patiënten


Ik ben hier pas een paar maanden ingeschreven en ik ben nu al dol op deze praktijk. De praktijk is zeer modern, hygiënisch en hele lieve tandartsen. Ook de medewerkers zijn zeer attent en zorgzaam. Ze nemen de tijd om de behandeling uit te leggen en zorgen er altijd voor dat ik me comfortabel voel. Ik ben onder de indruk van hun expertise en professionaliteit.


Saara


Het eerste tandartsbezoek


Een grondig tandheelkundig onderzoek is van cruciaal belang voor de gezondheid van de mond en een eventuele latere behandeling. Tegenwoordig beschikt de moderne tandheelkunde over een breed scala aan diagnostische instrumenten. Bij uw eerste bezoek aan onze tandartspraktijk in Rotterdam Noord begint een van onze gespecialiseerde tandartsen met een inspectie van de mondholte met behulp van een spiegel en sonde. Daarnaast kunnen röntgenfoto’s, beelden met de intra-orale camera (camera in de mond), vitaliteitstesten en controle op het klemmen van de tanden worden uitgevoerd.

Andere moderne methoden, bijvoorbeeld voor het bepalen van het risico op cariës, zijn onderzoeken van het spectrum van kiemen uit tandplakmonsters en in de parodontale pockets. Deze onderzoeken worden meestal alleen gedaan als er een vermoeden van een ziekte bestaat. Daarom is een bezoek aan uw tandarts zeer belangrijk.

Neemt u gerust contact met ons op als u vragen, zorgen of twijfels heeft over uw eerste bezoek aan onze praktijk. Onze professioneel opgeleide tandartsassistenten helpen u graag.


Contact met Tandarts Rotterdam Noord


Wij zijn elke werkdag en ook op zaterdags bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt onze praktijk telefonisch en per Email: (info@tandartspraktijkrotterdam.nl) bereiken. Ook in spoedgevallen kunt u contact opnemen met Tandarts Rotterdam Noord.


Contact opnemen

Tarieven en vergoeding 2022


Tandarts Rotterdam Noord hanteert de landelijk vastgestelde tarieven voor tandartsen en orthodontie van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). U hoeft zich dus niet meer bezig te houden met prijzen van tandartspraktijken, want de prijzen van behandelingen zijn bij alle tandartspraktijken het zelfde. Nu kunt u zich volledig focussen op de bekwaamheid en kwaliteit van een tandartspraktijk.

Houd er wel rekening mee dat vergoedingen van tandartsbehandelingen afhankelijk zijn van de type zorgverzekering die u heeft. Daarom is het ook van belang dat u voorafgaand aan een behandeling zich goed laat informeren bij uw zorgverzekering over de vergoeding waar u aanspraak op heeft. Lees meer over vergoedingen van tandheelkundige behandelingen via onderstaande link.


Tandarts tarieven

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!


Als u een afspraak heeft gemaakt dan reserveren wij tijd voor uw behandeling, wij rekenen op uw komst. Als er iets tussen komt, waardoor u de afspraak met uw behandelaar moet annuleren dan begrijpen wij dat volledig. Meld dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren. Indien u dit niet tijdig doorgeeft, zijn we genoodzaakt een deel van de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Waarom kiezen voor Tandarts Rotterdam Uw glimlach is onze zorg! Bij Tandarts Rotterdam werken we met passie voor ons vak. Een mooi en gezond gebit zonder angst, daar streven we elke dag naar.


ALLES ONDER 1 DAK

Wij hebben alle tandheelkundige specialisten in huis, hierdoor hoeft u niet te worden doorverwezen.


WEEKEND GEOPEND

Bij ons kunt u ook een afspraak inplannen op een Zaterdag.


PATIËNT STAAT CENTRAAL

Er wordt uitgebreid aandacht aan u besteed en wij luisteren naar uw wensen.


ZORGELOOS OVERSTAPPEN

Wilt u overstappen naar Tandarts Rotterdam dan regelen wij de gehele overstap voor uw.


ANGST PATIËNT?

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van Angst patiënten.


AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS

Bij ons heeft u geen doorverwijzing nodig! en wij kunnen bij alle zorgverzekeraars declareren.

Copyright © 2022 | Powered by ESEO

^